Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Uutislinkkejä Vimma devotionista

2022-03-01: Toimin 1.3. alkaen Elyn Täsmä-, Rekry- ja MuutosKouluttajana sekä yhteishankintakouluttajana Etelä-Savon alueella!

2021-10-23:  Tutustu ELY-keskuksen TäsmäKoulutukseen ja RekryKoulutukseen! Projekti alkamassa Pohjois-Karjalassa.

2021-02-22:   Toimin myös ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden palvelutuottajana

2020-11-18: Opiskelijoiden kokemukset STARTTI-koulutuksesta - huikea video!

2020-08-14: Opettaja-lehti: Jaana Kovanen haluaa toimia linkkinä työelämän ja oppilaitosten välillä

2020-07-02: STARTTI takaisin työelämään palvelualoilla

Kukkiva kesä on taas täällä!

Lisätty 14.06.2023

Asiakaspalvelu – ihan parasta! Kysy rohkeasti, jos tarvitset apuja vaikka kesämiehitykseen. Olen valmiina tarttumaan toimeen myös kesäkuumalla.  

----- 

Lue kokonaan »

Mitä Rovaniemen pilottivalmennuksesta "jäi käteen"?

Lisätty 05.01.2023

Tuotin Lapin ELY-keskukselle pilottivalmennuksen Tutustu matkailualaan selkosuomella, joka toteutettiin Rovaniemellä 7.-19.12.  Pilottivalmennus oli osa Koordinoiden rakennemuutokseen ja kohtaantoon -hanketta.

Lue kokonaan »

Syksyn kuulumisia saunateemalla

Lisätty 26.09.2022

Syksy on lähtenyt aktiivisesti käyntiin – hyvä niin! Jyväskylän alueella saan olla mukana kehittämässä uutta, tällä kertaa teemana sauna ja miten saunapalvelut istutetaan muuhun jo olemassa olevaan palveluliiketoimintaan. Kokonaisuudessa onkin paljon huomioitavaa. Miten jatkokehittää nykyisiä palveluita niin, että uusi saunakonsepti sujahtaa saumattomasti käytäntöön? Miten varmistaa, että kaikki uudet ja vanhat palvelut ovat laadullisesti, ulkoasultaan ja konseptiltaan yhteensopivia? Miten ravintolan tarjoilupuoli pitää muokata vastaamaan saunojien tarpeisiin? Millaisia uusia palvelupaketteja tarvitaan?

Millaiset ovat tulevan saunan miljöö, tuoksut, valot, tekstiilit ja hygieniatuotteet? Tietysti kestävän kehityksen mukaisesti. Tässä olenkin päässyt hyödyntämään kestävän kehityksen AMK-opintojani, jotka sain juuri tänä syksynä päätökseen. Mielenkiintoista työskentelyä ja tulevan liiketoiminnan kehittämistä siis luvassa.

Teen palveluliiketoiminnan kehittämistä Elyn kehittämispalveluiden palveluntuottajana. Jos tarvitset apua kehittämiseen, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue kokonaan »

Katsaus alkuvuoteen: Matkailu- ja ravintola-ala on suuressa murroksessa

Lisätty 06.07.2022

ELY:n konsulttiroolissa olen tänä vuonna nähnyt selvästi, miten koronavuosien jälkeinen väsymys on jättänyt jälkensä etenkin matkailu- ja ravintola-alan yrittäjiin. Moni on menettänyt uskonsa omaan liikeideaansa. Se ei ole ihme: takana on yli kaksi vuotta kituuttelua ja vyön kiristämistä. Mentorointi ja koutsina toimiminen ovatkin liiketoiminnan kehittämisen ja tuloskunnon ohella olleet tämän vuoden tärkeimmät teemat. Jos yrittäjällä ei ole jaksamista ja uskoa omaan bisnekseensä, ollaan vaarallisilla vesillä.

Lue kokonaan »

Ravintola-alan työvoimapulaa voidaan helpottaa uusilla keinoilla

Lisätty 29.10.2021

Työvoimapula ravintola-alalla ei ole uusi asia. Koronatilanteen epävarmuus on kriisiyttänyt tilannetta entisestään.

Lue kokonaan »

Millaisia tuloksia Lapin ELY-keskuksen mahdollistama koulutus tuotti? Kenties TE-koulutusten renessanssin!

Lisätty 18.11.2020

Viime keväänä Lapin ELY-keskus tarjosi koulutuksen järjestäjille mahdollisuuden innovatiivisiin koulutuskokeiluihin. Yrittäjä Jaana Kovanen, Vimma devotion, teki tarjouksen koulutuskokonaisuudesta, jonka tarkoituksena oli auttaa TE-hallinnon asiakkaita pääsemään takaisin työelämään. Startti takaisin työelämään palvelualalle -koulutus hyväksyttiin yhtenä toimijana reilun seitsemänkymmenen koulutuksen järjestäjän joukosta. Poikkeustilanteesta johtuen suurin osa muista koulutuksista järjestettiin virtuaalisesti. Startti takaisin työelämään palvelualalle -koulutus järjestettiin lähiopetuksena, varotoimenpiteitä noudattaen.

 

Lue kokonaan »

STARTTI-koulutus ohjaa työhön hyvinvoinnin, palvelun, kokkisodan, lähiopetuksen ja työssäoppimisen kautta

Lisätty 18.08.2020

STARTTI Takaisin työhön palvelualoille -koulutuksen ensimmäinen koulutus on loppusuoralla. Miltä uudenlainen, innovatiivinen koulutushanke Rovaniemellä näyttäytyi kouluttajan silmin? Entä kenen kannattaisi harkita tämän tyyppistä koulutusta, jos syksyn suunnitelmat ovat vielä auki? 

Lue kokonaan »

”Visioni on olla se henkilö, joka tulee ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan hyvän palvelun merkityksestä!”

Lisätty 16.09.2019

Ensimmäinen vuosi yrittäjänä on ollut Jaana Kovaselle upea ja vaihteleva kokemus. Yksi kantava asia on pysynyt kautta koko matkan: erinomainen palvelu on kunnia-asia ja kilpailuvaltti.

Jaana Kovasen Vimma devotion täyttää tasan vuoden 17.9.2019. Yritys tarjoaa työelämälähtöisiä täsmäratkaisuja palvelualoille koulutuksen, konsultoinnin ja hyvinvointipalveluiden muodossa. 

Lue kokonaan »

Kaikista tärkein on palvelu

Lisätty 24.06.2019

Hesari kertoi henkilökuvassaan 19.5.2019 menestyneimmästä suomalaiskokista maailmalla, Helena Puolakasta, joka palasi Suomeen freesaamaan klassikkoa, Savoyta.  Puolakka kiinnittää huomiota jokaiseen pieneen yksityiskohtaan.  Jaana Kovasen Vimma devotion -yrityksen toiminta lähtee kokonaisuudessaan samasta ajatuksesta.

Lue kokonaan »

Ulkopuolinen voi nähdä paremmin, miten erottautua kilpailijoista

Lisätty 22.04.2019

 

Länsi-Savo kirjoitti 16.4. Anttolanhovin Juha Kaitaisen uusista ideoista yrityksen kehittämiseksi. Apuna tuotteiden ja palveluprosessien läpikäynnissä on ollut Vimma devotionin Jaana Kovanen. Mitä toiminnan kehittämisen avainkohtia nostaisit pk-sektorilla erityisesti esille, Vimma devotionin vetäjä, yrittäjä Jaana Kovanen?

Lue kokonaan »